Search
Close this search box.

100 collites de Pagesos de ciutat

carles-ester-radio

Demà emetem el programa nº100 de Pagesos de ciutat, que es diu molt ràpid!

Gràcies a tots els hortelans que ens heu explicat les vostres vivències i què us va portar a començar a cultivar un hort.
Als enginyers agrícoles, pagesos professionals, professors universitaris, biòlegs, micòlegs i ambientòlegs que ens heu ajudat a entendre (i aprendre) com es comporten les nostres hortalisses.
Als guardians de llavors que treballeu perque no es perdi aquest tresor únic que depén del vostre (nostre) esforç, als bancs de llavors i a les entitats de custòdia.
A les Universitats, ADVs, Sindicats i Institucions que ens heu ajudat sempre a contactar amb la persona més apropiada per parlar-nos d’un tema concret.
Als emprenedors que heu posat tota la vostra il·lusió en projectes que ens han de facilitar el cultiu i heu volgut compartir-ho amb nosaltres.
Als cuiners i blocaires que ens heu explicat receptes increïbles per utilitzar la collita dels nostres horts i a totes les cooperatives, grups de consum i horts comunitaris, socials i terapèutics que ens heu obert les vostres portes per explicar-nos què feu.

Gràcies també a Ràdio Santa Perpètua , i la quarantena de municipis que ens emeteu a les vostres emissores a través de La Xarxa​ per creure en el nostre projecte i a en Carles Baldellou​, en Xavi Nusas​, en Diego Fernández i en Diego Lázaro per fer-ho possible.

Però sobretot, gràcies a tots aquells que ens m’heu emocionat amb les vostres paraules, que sou la majoria. Poder transmetre aquest sentiment a través de la ràdio, per mi,  no té preu.

Ester Casanovas @picaronablog

M’encanten els horts urbans i el cultiu d’hortalisses en torretes i jardineres. L’any 2005 vaig començar a compartir com ho feia i així em vaig convertir en la  PicaronaBlog.
Imparteixo tallers d’iniciació a l’hort urbà, col·laboro en mitjans especialitzats i el 2014 es va publicar el meu primer llibre, Pagesos de ciutat.

També et pot interessar

Una resposta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *