Search
Close this search box.

Entrevista a Mariano Bueno

El passat 24 de novembre vam tenir la sort de comptar amb la participació de Mariano Bueno al Pagesos de ciutat. Un autèntic luxe que encara no li havia agraït des d’aquí.

Qui és Mariano Bueno?

Tot i que a ell sembla que la paraula no li encaixa, en Mariano és considerat com un dels gurús de la horticultura ecològica.

Aunque a él parece no gustarle la palabra, Mariano es considerado como un gurú de la horticultura ecológica. Autor de diversos llibres sobre aquest tema, els seus manuals són considerats com “de capçalera” i els seus consells són aplicats religiosament entre molts dels meus companys d’Infojardín. En tinc un parell a casa i m’encanten les seves explicacions: són clares i senzilles, justificades, i responen a tots els dubtes que es fa aquell que vol iniciar un hort familiar.

També imparteix cursos sobre horticultura ecològica, geología, bioconstrucció, ment sana i salut natural. 

De fet, va ser preparant la entrevista amb ell i revisant els títols que ha publicat quan em vaig adonar de que tenia un llibre específic sobre hort urbà en contenidors que personalment desconeixia. Ell mateix em va explicar que en tenia un a casa, i em va agradar molt saber-ho.
Aquesta és la seva portada, si el voleu comprar el teniu disponible a llibreries online (feu click)

Poder assistir a algun dels seus cursos ha de ser fantàstic, és un home que transmet pau. Tant de bo pugui anar-hi alguna vegada.

Us deixo l’enllaç al Podcast. Espero que us agradi tant  com a mi.

Ester Casanovas @picaronablog

M’encanten els horts urbans i el cultiu d’hortalisses en torretes i jardineres. L’any 2005 vaig començar a compartir com ho feia i així em vaig convertir en la  PicaronaBlog.
Imparteixo tallers d’iniciació a l’hort urbà, col·laboro en mitjans especialitzats i el 2014 es va publicar el meu primer llibre, Pagesos de ciutat.

També et pot interessar

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *